Uitgerust met

keywords: IJsselmeer/Markermeer, Friesland, Warns, Nederland | Boot-ID: 191672

Broesder kotter 11.30 OK yachtcharter Warns

Deze werfgebouwde Broesder kotter in Warns, te huur bij Yachtcharter Lemmer, heeft als bouwjaar 1997. Het schip verkeert in goede staat van onderhoud en de buitenkant is in 2017 geschilderd. Er is een moderne toiletruimte met toilet en douche en een uitgebreide keuken met een driepits kooktoestel en magnetron aan boord. De Broesder kotter heeft binnenbesturing. Dit stoere schip heeft een sterke motor met 138 pk en een boegschroef. Het jacht heeft in de punt een eigenaarshut met een ruim tweepersoons bed. De bank in de salon kan worden omgebouwd tot een tweepersoons bed. Dit schip heeft accommodatie voor 2 tot 4 personen.
U kunt met deze Broesder kotter varen in Friesland en op de andere binnenwateren van Nederland en voor de meer ervaren huurder, het IJsselmeer.

De huurder zorgt zelf voor de schoonmaak buiten. (dek en achterdek) Laat hij dit over aan de verhuurder dan zijn de kosten Euro 35,-.


220V landstroom aansluiting, accu, acculader, anker, ankerbak, ankerketting, ankerlier boeg, hoofdschakelaar, ruitenwisser, schroef - boegschroef, startaccu, stopcontacten 220V, stromend water systeem, warm water systeem
echolood, havenhandboeken, kompas, positielichten, toerentalmeter, zeekaarten
bilgepomp, bilgepomp elektrisch, blusapparaat, misthoorn, noodsignaal middelen, reddingsboei, reddingsvesten, verbanddoos
koelkast, kookplaat gas, magnetron, servies, spoelbak, toilet handmatig
kozijnen aluminium

Charter Yacht IJsselmeer is een onderdeel van Yachtcharter Lemmer