Jachthaven Iselmar, uw startpunt voor een perfecte vakantie!

Aan de kop van de jachthaven Iselmar ligt ons basis havenkantoor. Bij dit havenkantoor kunt u terecht voor het huren van zeiljachten, motorboten en sloepen. Zo kunt u de omgeving ideaal via het water verkennen. Geef eens een ‘bezoek’ aan de stadjes om Lemmer heen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schilderachtige stadje Hindeloopen of het traditionele Sloten.

Bij ons havenkantoor bevindt zich ook een havencafé welke gedurende het seizoen een aantal dagen in de week geopend is. U kunt er voor kiezen om lekker warm binnen te zitten, of als het mooi weer is lekker een plekje buiten op het terras te pakken. Zo kunt u genieten van het zonnetje, terwijl u volop uitzicht heeft op alle watersporten.

Naast het havenkantoor bevindt zich hier ook Sporthotel Iselmar. Hier kunt u als havengast (tegen betaling) gebruik maken van de vele verschillende faciliteiten, zoals het zwembad, sauna, Turks-stoombad en de fitnessruimte. Ook voor uw zakelijke relaties kunt u hier terecht in een van de vele vergaderruimtes. Wilt u weer even op het vaste land een nachtje verblijven? Sporthotel Iselmar biedt verschillende hotelkamers en bungalows aan, zodat u de volgende dag goed uitgerust wakker wordt om zo Lemmer en de vele andere dorpjes per boot of met de fiets te kunnen verkennen.

Lemmer is een authentiek vissersdorp aan het IJsselmeer. Hier vindt u naast een directe toegang tot het IJsselmeer vele terrasjes en bezienswaardigheden. Ook voor een wandeling door de natuur of langs het strand kunt u hier terecht. Voor u uw gehuurde boot bij ons komt ophalen is een bezoekje aan Lemmer zeker de moeite waard!

Charter Yacht IJsselmeer is een onderdeel van Yachtcharter Lemmer