Zeiljachten en motorboten van Yachtcharter Lemmer

Yachtcharter Lemmer biedt een ruim aanbod van gebruiksvriendelijke jachten. Deze kunnen van het merk Bavaria van 9 t/m 15 meter zijn, maar wij bieden ook andere merken in verschillende prijsklassen aan. Onze jachten worden verhuurd vanuit de meeste plaatsen die aan het IJsselmeer liggen in zowel Friesland als Flevoland en Noord-Holland. Hierdoor kunt u gemakkelijk met uw gehuurde jacht over het IJsselmeer varen of een rustige tocht door de kanalen maken.

Veiligheid en voorbereiding

Voor uw veiligheid krijgt u van te voren een duidelijke, uitgebreide uitleg over de boot en wordt er geoefend met de bediening van de zeilen. Tevens krijg u de meest recente vaarkaarten en pilots, zodat u op de hoogte bent van de laatste stand van zaken. Vanaf dan kunt u het roer in eigen handen nemen.

Het gemak van verhuren

Ook voor het verhuren van uw eigen zeil- of motorjacht kunt u bij ons terecht. Met ons grote bestand aan ervaren huurders, een betaalbare verzekering en duidelijk opgestelde verhuurcontracten zorgt Yachtcharter Lemmer voor een goed verzorgde bemiddeling. Zo kunt u met een gerust hart uw aangemeerde jacht verhuren.

Online boeken en kortingen

U kunt uw zeiljacht, motorboot of sloep direct bij ons boeken door middel van het online reserveringsformulier, of u kunt telefonisch contact met ons opnemen. Regelmatig hebben wij last-minute aanbiedingen en geven wij vroegboekkorting. Mocht u nog vragen hebben over het huren of verhuren? Neem dan gerust contact met ons op via mail, telefoon of het online contactformulier. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen, zodat u met een gerust hart uw jacht bij ons kunt (ver)huren!

Charter Yacht IJsselmeer is een onderdeel van Yachtcharter Lemmer