Het genot van het IJsselmeer

Vanaf de vertrekhavens kunt u gemakkelijk het IJsselmeer op varen en zeilen. Het vaargebied  is, met een oppervlakte van 1100 km², het grootste meer van Nederland. Het  is een geweldig gebied voor varen en zeilen met mooie, bezienswaardige plaatsjes aan de kust van Friesland, Noord-Holland en Flevoland. Deze oude vissersdorpjes hebben vaak een oud-Hollandse uitstralingen met erg gezellige havens.

Kies uw eigen vaarroute

Naast deze vissersdorpjes kunt u via het IJsselmeer ook een tocht naar het Markermeer maken. Zoek het groots op en maak lange tocht over de Waddenzee of zelfs de Noordzee! Ook biedt het  de mogelijkheid om in de Friese binnenwateren te varen, waar de meren en kanalen een prachtig vaargebied vormen. Zo kunt u met uw boot langs gezellige, pittoreske dorpen van Friesland varen. Op de meren zijn voor zowel beginnende als ervaren watersporters vele mogelijkheden.

Oftewel: Het IJsselmeer heeft genoeg interessante ver uiteenlopende activiteiten te doen voor iedereen aan boord en is natuurlijk op zichzelf al een prachtig vaargebied!

Charter Yacht IJsselmeer is een onderdeel van Yachtcharter Lemmer