Uw jacht huren of verhuren

Wilt u graag een jacht bij ons huren of juist verhuren? Dan is het altijd verstandig om te kijken bij onze huurcondities en huurvoorwaarden. Zo krijgt u meer informatie over de verschillende huurperioden, eventueel te ontvangen kortingen en de extra mogelijkheden die u als huurder heeft. Denk hier bijvoorbeeld de huur van een jacht voor één extra dag. De huurvoorwaarden zijn van toepassing op zowel de huurder als de verhuurder. Voordat u een boot (ver)huurt is het daarom handig om deze goed door te lezen, zodat u niet voor onverwachte kosten o.i.d. komt te staan.

Verder vindt u hier meer informatie over verzekeringen en de waarborgsom die u dient te betalen bij het huren van een schip. Verzekeringen zijn zeker aan te raden voor het geval van annulering, pech of schade. Wij bieden verzekeringen aan van Unigarant en Pantaenius.

Wilt u juist uw jacht verhuren? Dan vindt u hier meer informatie over de voordelen van het verhuren van uw jacht en hoe Yachtcharter Lemmer u hierbij van dienst kan zijn. Wij verzorgen de bemiddeling tussen huurder en verhuurder, hebben een ruim bestand aan ervaren huurders en verzorgen uw huurcontracten. Indien nodig verzorgen wij ook de verzekeringen en schoonmaakwerkzaamheden.

Charter Yacht IJsselmeer is een onderdeel van Yachtcharter Lemmer